First Loader First Loader

Despre BD Imobiliare

BD Imobiliare s-a lansat în anul 2020 cu scopul desfășurării activității într-un cadrul legal, corect și transparent. Ne desfășurăm activitatea cu personal propriu și în parteneriate.

Am făcut acest pas cu scopul de a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranţă şi promptitudine în realizarea tranzacţiilor şi a consultanţei imobiliare, oferind clienţilor noştri soluţii şi reprezentându-le interesele pe toată durata tranzacţiei.

Împreună cu partenerii noştri dorim să promovăm un alt mod de a oferi consultanţă imobiliară şi financiară, un mod mai etic în care să fie urmărite interesele tuturor părţilor implicate în tranzacţie, un mod societal de a intermedia şi a oferi consultanţă.

Societatea noastră vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să obţină credit ipotecar pentru achiziţionarea unei locuinţe şi oferă consultanţă şi ajutor în întocmirea dosarelor de creditare la diferite bănci, oferind clienţilor noştri asistenţa pe toată durata desfăşurării tranzacţiei.

Avem certitudinea că vom găsi astfel de parteneri interesaţi de a încheia tranzacţii imobiliare prin intermediul nostru.